Radno vreme: 09:00 - 16:00
Vikend neradan
Posetite nas: Branislava Borote 21
21000 Novi Sad
Vrh
O nama - BIRO-S
1133
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-1133,mkd-core-1.0.4,highrise child-child-ver-1.0.0,highrise-ver-1.6,,mkd-smooth-page-transitions,mkd-ajax,mkd-grid-1300,mkd-blog-installed,mkd-header-standard-extended,mkd-sticky-header-on-scroll-up,mkd-default-mobile-header,mkd-sticky-up-mobile-header,mkd-dropdown-slide-from-bottom,mkd-header-style-on-scroll,mkd-full-width-wide-menu,mkd-header-standard-extended-logo-in-grid-border-disable,mkd-header-standard-extended-menu-in-grid-shadow-disable,mkd-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

O nama

Ekspertska računovodstveno-knjigovodstvena agencija sa dugogodišnjim iskustvom

O agenciji BIRO-S

Pružamo sve usluge iz domena računovodstva, knjigovodstva, finansija i poreskog savetovanja.

Agencija za računovodstvene i knjigovodstvene usluge i usluge finansijskog upravljanja BIRO-S je osnovana 2011. godine. Agencija se bavi pružanjem svih usluga iz domena računovodstva, knjigovodstva, finansija i poreskog savetovanja na profesionalan, stručan i način koji je prilagođen poslovanju i nesmetanom radu svakog klijenta pojedinačno.

BIRO-S konstantno usavršava i unapređuje svoje znanje praćenjem najvažnijih i aktuelnih propisa, kako bi usluge bile celovite i sveobuhvatne bez obzira na vrstu delatnosti, veličininu ili broj zaposlenih u firmama i preduzećima.

Dugogodišnje iskustvo i visoka osposobljenost zaposlenih čini BIRO-S jednu od računovodstveno-knjigovodstvenih agencija koja je u mogućnosti da odgovori svim zahtevima klijenata i poslovanje i upravljanje finansijama im čini jednostavnijim, lakšim i pouzdanijim.

Poštujući i uvažavajući sve pojedinačne oblasti iz poslova računovodstva, knjigovodstva, finansija i poreskog upravljanja, BIRO-S pruža usluge koje obuhvataju: usluge osnivanja (registracije) i prateće usluge za privredna društva (DOO i preduzetnici), računovodstvene usluge (knjigovodstvo, obračun zarada, platni promet, finansijsko izveštavanje), poreske usluge (poresko savetovanje, godišnji porez na dohodak građana, PDV punomoćnik i refakcija PDV), administrativne usluge (boravišne i radne dozvole, APR promene, Croso, sef).

Licence i položeni stručni ispiti, kao potvrda stalnog praćenja zakonskih propisa, a koje je BIRO-S stekao tokom svog dugogodišnjeg rada, su brojne i odgovaraju zahtevima koje promena zakonskih i ostalih propisa zahteva.

Zašto BIRO-S

Prednosti ujedno čine i razloge za angažovanje agencije za računovodstvene i knjigovodstvene usluge i usluge finansijskog upravljanja.

Brojne su i obuhvataju, između ostalog, kao najvažnije:

PRAĆENJE ZAKONSKIH REGULATIVA NA DNEVNOM NIVOU

Omogućava poslovanje privrednih društava u skladu sa svim zakonskim propisima i strogo datim rokovima.

VISOKA STRUČNA OSPOSOBLJENOST NAŠEG TIMA

Kompletan kadar, koji čini agenciju, pruža informacije, savete i usluge tako da su one pouzdane, stručne i aktuelne.

SVEOBUHVATAN PRISTUP PREMA SVIM KLIJENTIMA

Naš pristup klijentima omogućava individualno kreiranja paketa usluga u skladu sa potrebama i vrstom delatnosti firme.

Informišite se o našim uslugama i zakažite besplatne konsultacije!